We bieden in september onder andere cursussen aan omtrent Arbeidsrecht, Fiscale eenheid en Inkomstenbelasting.

Actualiteiten Arbeidsrecht

Veel bedrijven hebben in de huidige krappe arbeidsmarkt moeite met het invullen van openstaande vacatures. Goede bedrijfsvoering is essentieel om arbeidskrachten aan te trekken en behouden. Het is tenslotte voor de meeste organisaties de belangrijkste productiefactor. In deze cursus zullen de belangrijkste arbeidsrechtelijke ontwikkelingen in wet- en regelgeving en rechtspraak aan bod komen inclusief concrete tips voor de praktijk.

25 september 2023 | Van der Valk Vianen| 16:00 – 21:00 uur

Meld je aan!

Ontwikkelingen Fiscale eenheid

De fiscale eenheid is een zeer belangrijke regeling in de vennootschapsbelasting; één die door heel veel belastingplichtigen wordt gebruikt. Het vormen van een fiscale eenheid biedt veel voordelen, maar er kunnen ook nadelen aan kleven. Tijdens deze cursus wordt de werking van het fiscale eenheidsregime besproken aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Ook recente ontwikkelingen worden besproken, waaronder jurisprudentie en besluiten van de staatssecretaris.

27 september 2023 | Van der Valk Vianen | 16:00 – 21:00 uur

Meld je aan!

Actualiteiten inkomstenbelasting

Je bent straks op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van de inkomstenbelasting. We bespreken Belastingplan 2024, de aanpassingen in de inkomstenbelasting, waaronder de box-3-regelgeving. Daarnaast worden wetsvoorstellen aangestipt en de IB aspecten daarvan. Bijvoorbeeld de wijzigingsvoorstellen voor de VOF, CV, de maatschap, de vrijgestelde beleggingsinstelling en het fonds voor gemene rekening.

28 september 2023 | Van der Valk Assen | 16:00 – 21:00 uur

Meld je aan!

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten