In onze meest recente ALV kwamen, onder andere, de PE-punten aan de orde die we voor dit jaar kosteloos en (in sommige gevallen) tegen een geringe bijdrage in de kosten, op de planning hebben staan voor onze leden. In totaal gaat het daarbij om 24 PE-punten. 

Die punten worden in 2024 over de volgende evenementen en cursussen verdeeld:

  • ALV januari 2024 (2 PE-punten algemeen)
  • Middagprogramma ALV nieuwjaarsbijeenkomst 2024* (3 PE-punten fiscaal)
  • ALV 28 juni 2024 (2 PE-punten algemeen)
  • Middagprogramma ALV 28 juni 2024* (3 PE-punten fiscaal)
  • RB-dag 2024* (4 PE-punten algemeen/fiscaal)
  • Actualiteiten Prinsjesdag webinar 2024 (2 PE-punten fiscaal)
  • Wwft Toets 2024 (4 PE-punten algemeen)
  • Overige kosteloze PE 2024 (invulling volgt zo snel mogelijk) (4 PE-punten fiscaal)
    (*Tevens wordt €97,50 in rekening gebracht als bijdrage in de kosten)

Voor april 2024 komen we bij jullie terug op de nu nog niet ingevulde 4 PE-punten fiscaal die in de laatste bullet genoemd worden. 

Kosteloze PE webinars voor RB-leden

Naast bovengenoemde PE-punten en verdeling voor 2024  is op dit moment het volgende webinar kosteloos beschikbaar voor onze leden: ‘Ontwikkelingen op het gebied van (fiscale) ethiek’. Dit webinar is via deze link terug te kijken. Voor 2024 worden nieuwe webinars, zowel live als met  de mogelijkheid om terug te kijken, kosteloos ter beschikking gesteld. Komend jaar wordt aangesloten bij actualiteiten en behoeften van leden als ook de relevantie voor de fiscale praktijk. Houd dus de nieuwsbrief en/of onze website goed in de gaten. 

Je kunt alle kosteloze PE-cursussen komend jaar overigens terugvinden in het totaaloverzicht van ons onderwijsaanbod. Dit doe je  door het woord ‘gratis’ in het zoekveld linksboven op de pagina in te tikken. Ook in de titel vind je het woord ‘gratis’ terug. Daarnaast wordt in onze communicatie het permanente educatie aanbod dat kosteloos voor onze leden ter beschikking wordt gesteld expliciet vermeld. 

Ledenvoordelen

Nog meer ledenvoordeel vind je op de ledenvoordeelpagina van onze website. Kijk daar bijvoorbeeld naar onze samenwerking voortvloeiend uit ons MKB Nederland lidmaatschap ten aanzien van het  project Samen Digitaal Veilig. Hier kun je je eigen digitale veiligheid controleren en waar nodig verbeteren. 
Tenslotte hebben wij in het kader van de uitbreiding van onze ledenvoordelen op de ALV reeds aandacht gevraagd voor interessante samenwerkingen met onze stakeholders die bereid zijn in onze nieuwe eigen studio een toelichting te geven op onderwerpen die voor onze leden van toegevoegde waarde kunnen zijn (deze vallen niet onder onze PE-geaccrediteerde cursussen cq. opleiding). Als pilot is recent (6 februari jl.) het live webinar voor leden georganiseerd dat gegeven is door de Stichting MKB Financiering. Dit webinar wordt tevens kosteloos ter beschikking gesteld op onze website onder ledenvoordelen. 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten