Heb je net een hbo-diploma Fiscaal Recht, Fiscale Economie of Finance Tax and Advice op zak? Of loop je al even mee in het werkveld als junior of medior en wil je meer kennis en carrièremogelijkheden ontwikkelen? Met de RB Academy, de beroepsopleiding van het Register Belastingadviseurs, dicht je binnen 2,5 jaar het gat tussen theorie en praktijk. Wees van grote meerwaarde voor jouw huidige of toekomstige werkgever.

De leerlijn bestaat uit 23 praktijkgerichte modules. Optioneel kun je een scriptie schrijven voor een pre-master aan de Rijksuniversiteit Groningen of Tilburg University. De modules bestaan uit een mix van theoretische verdieping van fiscale kennis en vaardigheden, zoals adviseren en commerciële vaardigheden. Bovendien bevat het participatie opdrachten, waaronder procesvoering in de praktijk. Je leert van de besten, namelijk een poule van hoogleraren en ervaren docenten in combinatie met gespecialiseerde fiscaal economen en juristen uit de praktijk.

5 September starten de modules en kun je direct van start. Komt het nieuwe schooljaar iets te vroeg? Geen probleem! Je kunt tijdens het jaar starten wanneer je wilt. Welke route en hoeveel tijd je hiervoor neemt, dat is aan jou. De opleiding is namelijk volledig modulair en dus flexibel in te delen qua tijd en volgorde. Bijna alle modules worden meerdere keren per jaar aangeboden in zowel een klassikale als digitale vorm. Je kunt per module kiezen welke studievorm beter uitkomt. Heb je langer de tijd nodig? Je kunt je studie binnen 2,5 jaar afronden, maar hebt maximaal 5 jaar de tijd.

Het Register Belastingadviseurs is al meer dan 90 jaar de grootste beroepsvereniging van fiscalisten die werken voor het mkb. Als vereniging vertegenwoordigen we ongeveer 6.000 belastingadviseurs die hun kennis (van de fiscaliteit en van het mkb) up-to-date houden en aanspreekbaar zijn op de kwaliteit van hun werk. Met de RB-titel ben jij dé trusted advisor voor het MKB.

Zijn jij en mogelijk je werkgever enthousiast? Ga naar de RB Academy pagina voor meer informatie of schrijf je direct in! Voor vragen kun je mailen naar opleidingsadvies@rb.nl  .

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten