Selecteer datum

Achter iedere onderneming gaat een ondernemer schuil. Een ondernemer met vragen, zoals: kan ik aan mijn zoon geld lenen? Hoeveel moet de rente dan bedragen? Is schenken eigenlijk nog wel interessant? Of: mijn dochter wil gaan trouwen; moet ik nog ergens op letten?

Dit webinar gaat over deze fiscale kansen en mogelijkheden voor het gezins- en familieleven. Verras je klanten met vernieuwde inzichten, mogelijkheden en belastingbesparingen. De docent besteedt veel aandacht aan het huwelijkse vermogensrecht, het erfrecht en een optimale planning . Het gaat hier niet over diepgaande ingewikkelde zaken, maar juist over die praktische onderwerpen waarmee je als adviseur in het mkb direct verder kunt. Een bijeenkomst voor iedere adviseur die bij de klant aan de keukentafel zit.

Wat ga je leren in de cursus De fiscale positie van het gezin?

In dit webinar behandelen we vragen die je tegen kan komen tijdens een praatje met je cliënt aan de keukentafel:
– Waar moet ik op letten als kinderen gaan samenwonen/trouwen?
– Stel je nu voor dat ik zelf overlijd? Wat betekent dat voor mijn nabestaanden?
– Is het verstandig om mijn kinderen een schenking te doen? En hoe doe ik dat handig?

Leerdoelen en leerresultaten

Je krijgt een antwoord op de alledaagse maar toch bijzondere vragen die je ondernemer stelt. Je signaleert risico’s, kansen en je kunt je klant concrete tips geven. Na het volgen van de cursus ben je geen specialist, maar je hebt wel merkbaar kennis van zaken.

Maak een selectie

Evenement informatie

(Start)datum

  • Locatie
  • -Maximaal aantal deelnemers
  • -Beschikbare plaatsen
  • Maaltijd

Docenten

Vragen over deze cursus?