Onderhandelen, we doen het bewust en/of onbewust op dagelijkse basis. Denk bijvoorbeeld aan een overleg met collega’s of prijsonderhandelingen met klanten. Er zijn manieren om het onderhandelingsproces te vergemakkelijken en een beter resultaat te behalen. Leer dé onderhandelingstechnieken om als partijen met tegenstrijdige of overeenkomstige belangen overeen te komen.

Goed kunnen onderhandelen is een kunst. Een kunst die verschillende fases én valkuilen kent. In deze module nemen we je stap voor stap mee in een goed onderhandelingsproces. Verwacht praktische oefeningen, tips & tricks en meer. Bespaar jezelf energie, behaal beter resultaat en ontvang ook nog eens zes PE-punten.

Wat ga je leren in de cursus Onderhandelen in de praktijk (NIEUW)?

  • De dimensies van Mastenbroek
  • Harvard-methode
  • Systematisch voorbereiden op een onderhandeling
  • Stapsgewijs onderhandelen
  • Tips en oefeningen in elke onderhandelfase
  • Omgaan met list en bedrog

Leerdoelen en leerresultaten

Maak je klaar voor praktische onderhandeltrucs en handige inzichten. Na het volgen van deze module weet je niet alleen de beste deals te onderhandelen, ook ben je op de hoogte van verschillende onderhandeltechnieken. De zeven fasen van onderhandelen, principieel onderhandelen met de Harvard-methode: jij hebt het in de vingers. Schrijf je nu in!

Rooster

Maak een selectie

Evenement informatie

Er zijn momenteel geen momenten gepland. Kijk op een later moment nog eens.

Docenten

Vragen over deze cursus?