Nog een kleine maand en dan is het weer Prinsjesdag. Dé dinsdag waar alle fiscalisten jaarlijks naar uitkijken. En net als voorgaande jaren organiseert het RB rondom Prinsjesdag diverse bijeenkomsten, te starten op de avond van Prinsjesdag zelf. Hieronder lees je welke bijeenkomsten.

  • Op dinsdag 20 september is tussen 19.00 uur en 21.00 uur het RB Prinsjesdag webinar. Onder leiding van fiscaal directeur Sylvester Schenk geven diverse prominente sprekers een eerste reactie op het Belastingplan. Denk aan diverse RB-commissieleden, erelid Leo Stevens en Jürgen de Vries (voorzitter Bond voor Belastingbetalers). Actueler en sneller dan de avond zelf kan bijna niet, dus zorg dat je erbij bent!
  • Negen dagen later, op 29 september, volgt prof. dr. mr. Edwin Heijthuis met de Rijksbegroting 2023. Een jaarlijks terugkerende favoriet, dit jaar aangeboden in Hotel van der Valk Vianen, tussen 15.00 uur en 18.00 uur.
  • Een kleine twee weken later, op 12 oktober, volgen onze eigen fiscalisten met de Online actualiteitenbijeenkomst Prinsjesdag. Gedurende twee uur nemen ze je mee in een aantal, voor het mkb, belangrijke onderwerpen uit het Belastingplan 2023.
  • Uiteindelijk sluit mr. dr. Chris Dijkstra in november af met de Eindejaarstips. Hierbij kun je kiezen voor een online variant van twee uur, op 17 november of een uitgebreidere cursus op 10 november bij Hotel van der Valk Apeldoorn.

Genoeg bijeenkomsten dit jaar om te volgen. Alle cursussen en webinars staan open voor inschrijving, dus zorg dat je jouw agenda blokt en reserveer jouw (virtuele) plek(ken) alvast!

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten