Bestel GRATIS de RB VeRBeterbundel!

Bij het RB bieden wij niet alleen de kennis over hoe te handelen binnen het huidige belastingstelsel, maar ook hoe het beter kan. Op de RB-dag van 6 oktober jl. introduceerde het RB met trots de RB VeRBeterbundel. In deze bundel vind je een opsomming van fiscale onderwerpen die vandaag de eenvoudstoets kunnen doorstaan. Daarnaast vind je er ook onderwerpen die faliekant door de mand vallen en daarmee voor verbetering in aanmerking komen.

11 auteurs hebben ieder hun licht doen schijnen op de door ons aangedragen onderwerpen; zaken die in de adviespraktijk voor moeilijkheden zorgen of juist van belang zijn. De aangedragen voorstellen kunnen volgens ons een concrete en handzame bijdrage leveren aan de verbetering en – vooral – vereenvoudiging van ons fiscale stelsel. Zeker met de aanstaande verkiezingen voor de Tweede Kamer in aantocht wil de inhoud van deze RB Verbeterbundel een bijdrage leveren aan een deel van de input voor de belastingparagraaf van het nieuwe regeerakkoord.

Jij als RB-lid hebt nu de mogelijkheid om de RB VeRBeterbundel gratis te bestellen voor jezelf én voor een collega fiscalist die niet aangesloten is bij de vereniging. Zo kun jij anderen kennis laten maken met het Register Belastingadviseurs. Bestel de bundel uiterlijk vrijdag 24 november via onderstaande knop. Vul je naam, lidnummer en adres in en ontvang binnenkort de bundel op je mat. De verzending wordt gedaan door WoltersKluwer, de uitgever van de bundel. 

 

 Bestel de gratis RB VeRBeterbundel hier 

 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten