De RB Academy is de beroepsopleiding van het Register Belastingadviseurs. Het einddoel is het behalen van de RB-titel. Binnen de RB Academy zijn diverse leerlijnen ontwikkeld, welke een programma bieden dat aansluit op jouw achtergrond en ervaring. Het maakt niet uit of je al een uitgebreide fiscale achtergrond hebt of niet, voor iedereen bestaat wel een geschikte leerlijn. Bekijk onderstaande cursussen en schrijf je snel in!

 

Debatteren en argumenteren

13 oktober 2023 | BCN Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Een debat is een combinatie van stellingen, argumenten en discussies. Na het volgen van deze module pas je je taalgebruik moeiteloos aan. Je weet hoe je argumenten op een heldere manier presenteert en houdt een duidelijke rode draad aan. Wij bieden je de theorie, jij weet de vertaalslag te maken naar de praktijk. Kortom: een investering die zichzelf dubbel en dwars terug verdient.

 

  Bekijk cursus 

 

Omzetbelasting

01 november 2023 | BCN Utrecht | 09:00 – 18:00 uur

Wil je graag leren hoe de btw-wetgeving in Nederland is opgebouwd? Sta je te popelen om eenvoudige btw-vraagstukken op te lossen? Dan is dit de module voor jou! In drie sessies is je kennis over omzetbelasting weer helemaal up-to-date.

 

 Bekijk cursus 

 

Inkomstenbelasting particulier

21 november 2023 | MS Teams | 20:00 – 21:00 uur

Verschillende bronnen van inkomsten, heffing regimes, de boxenstructuur: de Wet IB 2001 is complex maar onmisbaar voor belastingadviseurs. Na het afronden van deze module kent de Wet IB 2001 voor jou geen geheimen meer. Particuliere klanten weet je nu perfect te informeren én adviseren over de inkomstenbelasting.

 

 Bekijk cursus 

 

Vennootschapsbelasting en dividendbelasting

07 november 2023 | BCN Zwolle | 09:00 – 18:00 uur

Wil je klanten graag deskundig adviseren over vennootschaps- en dividendbelasting? Dan is dit dé module voor jou. Na het volgen van deze module weet je als geen ander wie er belastingplichtig zijn. Ook ben je op de hoogte van welke artikelen uit de inkomstenbelasting toepasbaar zijn op de vennootschapsbelasting.

 

 Bekijk cursus 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten