Graag brengen we een aantal cursussen onder de aandacht waarmee je op scherp wordt gezet na de zomervakantie.

Lijfrenten (inclusief oud regime)

Met het toenemende aantal ZZP’ers en ondernemers, maar ook de toenemende onzekerheid over de toekomstige pensioenvoorzieningen voor mensen in loondienst, gaan mogelijk steeds meer klanten opzoek naar de mogelijkheden voor toekomstvoorzieningen. De cursus ‘Lijfrenten (inclusief oud regime)’ neemt je mee in de wetgeving rondom lijfrenten omschreven in de Wet IB 2001 en de wijzigingen per 2023. Zo kun je jouw klant optimaal adviseren. De cursus vindt plaats op maandag 11 september bij Van der Valk Apeldoorn.

Meld je dan snel aan!

Tax Assurance

Tax Assurance (TA) is een relatief nieuw vakgebied dat raakvlakken heeft met zowel de commerciële als de fiscale jaarrekening. Belangrijke aspecten zijn: corporate governance, beleid, organisatie, riskmanagement, interne beheersing en de relatie met de commerciële jaarrekening. Wil je meer weten over wat TA inhoudt? Volg dan deze cursus! Je leert daarbij de rollen van de accountant en fiscaal dienstverlener. Je bent gesprekspartner voor klant en Belastingdienst in voorkomende gevallen. En niet geheel onbelangrijk, je weet wat een Tax Control Framework (TCF) inhoudt op verschillende niveaus. De cursus vindt plaats op maandag 11 september bij Van der Valk Vianen.

Meld je dan snel aan!

Basisbeginselen werkgeverszaken

Werkgeverszaken op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid en loonheffingen brengen allerlei regels met zich mee. Regels die constant onderhevig zijn aan verandering. Werkgevers krijgen graag ondersteuning van hun adviseur. Dan is het natuurlijk wel van belang dat jouw kennis actueel is. Leer de aandachtspunten, valkuilen en risico’s. Je wordt op de hoogte gebracht van de mogelijke wijzigingen naar aanleiding van het regeerakkoord. Ook duiken we in het belang van een correct ingediende loonaangifte met een aantal specifieke aandachtspunten. De cursus vindt plaats op woensdag 13 september bij Van der Valk Vianen.

Meld je dan snel aan!

BTW en horeca

Horecaondernemers hebben dagelijks te maken met btw. Het is voor hen interessant om te weten waar de Belastingdienst op let bij btw-controles. Dit wordt onder andere besproken tijdens de cursus. Je wordt op de hoogte gebracht van de meest relevante btw-aspecten in de horeca en het omgaan met verschillende tarieven. Je zal risico’s kunnen beperken en kansen op btw-gebied kunnen benutten voor jouw klant. De cursus vindt plaats op woensdag 13 september bij Van der Valk Vianen.

Meld je dan snel aan!

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten