Terwijl we wachten op zomerse dagen, komt voor velen het einde van de vakantie in zicht. Gelukkig staan er een aantal cursussen voor je klaar om weer knallend van start te gaan. We lichten graag 2 cursussen voor je uit:

Fiscale aspecten van (v)echtscheiding

Deze cursus beantwoordt de vele vragen die voorbij kunnen komen bij de fiscale afhandeling van een echtscheiding. Als resultaat kun je fiscale risico’s signaleren en daarvoor oplossingen aandragen. Zo kun je jouw klant zo goed mogelijk ontzorgen tijdens een moeilijke periode. De cursus ‘Fiscale aspecten van (v)echtscheiding’ vindt plaats op woensdag 6 september bij Van der Valk Vianen

Meld je dan snel aan!

De Wwft in jouw praktijk

Als belastingadviseur heb je dagelijks te maken met de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). De cursus brengt je kennis rondom deze wetgeving up-to-date. Tevens kom je erachter welke verplichtingen de wet met zich meebrengt en hoe je de doorlichtplicht invult. Ook leer je hoe het kantoorbeleid moet worden aangepast aan de nieuwe regelgeving. De cursus ‘De Wwft in jouw praktijk’ vindt plaats op donderdag 7 september bij Van der Valk Vianen.

Meld je dan snel aan!

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten