Het RB wil het cursusaanbod breed en actueel houden en daarmee bijdragen aan de kwaliteit van jouw dienstverlening. Het aanbod is daarom uitgebreid met 6 nieuwe cursussen:

Rijksbegroting: actualiteiten Prinsjesdag door Prof. Dr. Mr. E.J.W. Heithuis

Prinsjesdag 2023 is in zicht. Ondanks de val van het kabinet zal ook dit jaar de Miljoenennota en het Belastingplan gepresenteerd worden. Tijdens deze interactieve cursus hoor je over wijzigingen in de fiscale wet- en regelgeving en de uitvoering hiervan. De cursus vindt plaats op woensdag 27 september bij Van der Valk Vianen.

Meld je aan!

Actualiteiten oudedagsvoorzieningen

Per 1 juli 2023 trad de ‘Wet toekomst pensioenen’ in werking, wat inmiddels nieuwe inzichten uit de praktijk heeft opgeleverd. Wij brengen je op de hoogte van de wijzigingen in de pensioenwetgeving, FOR, jaar- en reserveringsruimte en bespreken veranderende marktcondities. Zo kun jij jouw klanten voorzien van goed advies. De cursus vindt plaats op maandag 6 november of dinsdag 21 november bij Van der Valk Zwolle.

Meld je aan!

Duurzaamheid en fiscale instrumenten

Het is hot topic: duurzaamheid. Maar wat wordt er verstaan onder duurzaamheid en wat moet je weten over dit onderwerp in relatie tot het heffen van belastingen? Je leert het tijdens de cursus! De cursus vindt plaats op donderdag 9 november bij Van der Valk Vianen.

Meld je aan!

Douane en internationale handel – basis

Van mkb tot multinationals, veel bedrijven hebben te maken met internationale handel en douaneproblematiek. Verhoog je basiskennis over douanerecht, zodat je problemen en kansen tijdig kunt signaleren. Zo kun jij je klant op basisniveau adviseren. De cursus vindt plaats op maandag 20 november bij Van der Valk Vianen.

Meld je aan!

Douane en internationale handel – verdieping

Zijn de klantvragen over douanewetgeving dusdanig ingewikkeld dat je verdieping op je basiskennis nodig hebt? Volg dan de verdiepingscursus en help de klant verder. De cursus vindt plaats op dinsdag 5 december bij Van der Valk Vianen.

Meld je aan!

Generieke renteaftrekbeperkingen en CFC-regeling

Tijdens deze cursus worden de generieke renteaftrekbeperking van art. 15b Wet VPB 1969 en de CFC-regeling van art. 13ab Wet VPB 1969 besproken. Leer over de werking, toepassing en aandachtspunten. De cursus vindt plaats op woensdag 13 december bij Van der Valk Zwolle.

Meld je aan!

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten