Actualiteiten loonheffingen

Maandag 11 december | 16.00 – 21.00 uur | Van der Valk Tilburg

Loonheffingen zijn belangrijker dan ooit. Voor de overheid zijn ze veruit de meest relevante inkomstenbron. Ook voor 2023 wordt weer verwacht dat bijna 60% van alle belasting- en premie-inkomsten uit loonheffingen bestaat. Zo’n € 192 miljard. Maar wat zal de opbrengst werkelijk zijn? En wie gaan in 2023 de kosten van de crisis betalen? Tijdens deze cursus behandelt de docent op een interactieve manier de meest actuele vraagstukken rond dit onderwerp. Hierbij staan het Belastingplan 2023 en de ontwikkelingen als gevolg van de coronacrisis centraal.

 Bekijk cursus 

Veilig en slim online samenwerken als belastingadviseur (NIEUW)

Woensdag 20 december | 16.00 – 21.00 uur | BCN Utrecht

Efficiënt werken als belastingadviseur valt of staat met een slimme afwikkeling van documentprocessen. Hoe wikkel jij het (eind)product af met jouw klant? Hoe wissel je stukken uit? Bijvoorbeeld bij de klantacceptatie, het ontvangen van informatie voor de aangifte of het ondertekenen van een fiscaal rapport of adviesbrief? Tijdens deze cursus worden zowel alle (digitale) mogelijkheden op een rij gezet, maar ook de compliance aspecten behandeld. Daarbij wordt er aandacht besteed aan beveiligings-, privacy- en juridische overwegingen. Aan de hand van een blauwdruk wordt gezamenlijk gekeken welke verbetermogelijkheden er zijn om jouw praktijk vooruit te helpen!

 Bekijk cursus 

 

Actualiteiten lenen aan en van de bv

Maandag 27 november | 16.00 – 21.00 uur | Van der Valk Zwolle

De rente is het afgelopen jaar explosief gestegen. Hierdoor staat het vraagstuk lenen van en aan de bv weer hoog op de agenda in het gesprek met jouw klant. Wat kan wel en wat kan niet? In deze praktische bijeenkomst maken we inzichtelijk wat de belangrijkste wetgeving, jurisprudentie en beleid op het gebied van de fiscale regels inhouden op het gebied van lenen van de bv en lenen aan de bv. Ook bespreken we de gevolgen van lenen van de bv voor box 3 per 1 januari 2023. Zo kun je nog voor 31 december actie ondernemen!

 Bekijk cursus 

 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten