Op 26 januari is de Nieuwjaarsbijeenkomst 2024. De bijeenkomst bestaat uit een Algemene Ledenvergadering (ALV), met aansluitend een middagprogramma. We hebben dit jaar wederom gekozen voor een hybride vorm, waarbij je de keuze hebt of je naar de locatie komt of dat je digitaal aansluit. In beide vormen ben je meer dan welkom en kan je je stem laten horen!

‘Fiscaliteit en werknemers: Binden en boeien’

Dit jaar is het thema van de bijeenkomst ‘Fiscaliteit en werknemers: Binden en boeien’. Personeel werven, daarna dat personeel behouden en welke fiscale middelen je daarvoor kunt gebruiken. En tot slot wellicht de jarenlang met zorg opgebouwde onderneming overdragen aan datzelfde personeel. Het is niet de minste uitdaging waar de belastingadviseur – naast andere werkzaamheden – voor staat. Te beginnen met het aannemen. Veel werknemers hebben meer (maar vooral ook andere) wensen dan een zo hoog mogelijk salaris. Hoe daaraan tegemoet te komen (of niet natuurlijk) en kan dat wellicht nog op een beetje fiscaalvriendelijke wijze?

Het programma

10.00 – 12.00 uur Algemene Ledenvergaring of workshop voor junioren van Jan Bons
12.00 – 13.00 uur Lunch
13.00 – 14.45 uur Eerste deel middagprogramma
14.45 – 15.30 uur Pauze
15.30 – 17.00 uur Tweede deel middagprogramma
17.00 uur Borrel

 

Schrijf je nu in!

We hopen natuurlijk dat je er de hele dag bij bent, maar je kan ook alleen de ALV of alleen het middagprogramma bijwonen. Via de aanmeldpagina kun je je apart aanmelden voor de ochtend en/of de middag. 

 Meld je nu aan! 

 

Vragen?

Als je vragen hebt over de Nieuwjaarsbijeenkomst, kun je die stellen via nieuwjaarsbijeenkomst@rb.nl

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten