De fiscale wereld is volop in ontwikkeling en verandert snel. De ondernemer heeft niet altijd tijd genoeg om alles bij te houden. Jij bent er voor de kennis en ervaring. Laat je deskundigheid spreken en adviseer jouw klant als belastingadviseur van de toekomst.

In samenwerking met De Fiscale Sprekers kunnen leden deelnemen aan de De Landelijke Fiscalistendag 2023 op vrijdag 27 oktober. Dit initiatief sluit goed aan bij belangrijke ontwikkelingen voor de belastingadviseur in het mkb. 

Naast alle nieuwe kennis die je opdoet en de verschillende gelegenheden om je netwerk uit te breiden, ontvang je als RB-lid ook nog eens 4 PE-punten fiscaal voor je deelname.

 

Over dit congres

De Landelijke Fiscalistendag in Nijmegen geeft jou de handvatten om jezelf voor te bereiden op de ontwikkelingen binnen het fiscale vak. Deze dag, die in het teken staat van de fiscale toekomst voor ondernemers, is een samenwerking tussen het Register Belastingadviseur en haar fiscale partners: De Fiscale Sprekers, HAN University of Applied Sciences, Nextens, Radboud Universiteit en de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

  • Wat zijn de ontwikkelingen in de bedrijfsopvolgingsfaciliteiten?
  • Hoe zorg ik ervoor dat een verkoop tot zo weinig mogelijk belastingheffing leidt?
  • Hoe richt je de bedrijfsstructuur optimaal in.
  • Moeten de kinderen tot de onderneming toetreden?
  • Is schenken van ondernemingsvermogen nog wel interessant?

 

Praktische informatie

·       Datum: Vrijdag 27 oktober 2023

·       Tijd: 11.30 uur – 17.30 uur

·       Locatie: Fort Lent, Utrecht

 

Een goed georganiseerd fiscaal spektakel met mogelijkheid tot netwerken, lunch en diner. Beperkte beschikbaarheid.

 

 Meld je aan 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten