Hoe zorg je ervoor om zowel fysiek als mentaal zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de ‘marathon voor belastingadviseurs’ die in aantocht is voor belastingadviseurs? 

Als belastingadviseur sta je ten dienste van de klant en heb je te maken met deadlines. Dit kan soms ten koste gaan van je eigen gezondheid. Dat weet je wel, maar je gaat te allen tijde door omdat het ‘moet’. Zeker in de komende drukke periode zal er extra van jouw belastbaarheid als persoon worden gevraagd. Als Vrouwen in de Fiscaliteit weten we dat als geen ander en hebben daar dan ook aandacht voor. Samen met het RB staan wij voor een duurzame inzetbaarheid van de leden, zodat zij zich goed in hun vel voelen en hun klanten optimaal kunnen adviseren. Hoe ga jij de piek van je werkzaamheden de baas zijn?

In de aanloop naar deze hectische periode, willen wij als Vrouwen in de Fiscaliteit je helpen om je zowel fysiek als mentaal zo goed mogelijk voor te bereiden. We hebben hierbij aandacht voor jou als persoon, zodat jij meer uit een dag kan halen.

Op donderdag 15 februari 2024 organiseren we de ‘Lekker in je vel marathon’ in het Natuur en Gezondheidcentrum in Maarssen. Tijdens deze bijeenkomst nemen professionals je op een heldere wijze mee in diverse workshops die jou een waardevolle invulling zullen geven op het gebied van actief en gezond werken en leven. Zonder toeters en bellen, omdat we simpelweg allemaal weten wat we willen, namelijk; je lekker in je vel voelen! Daarnaast beschikken we tijdens deze bijeenkomst over een schitterende en veelzijdige locatie voor een unieke beleving.

 
Ben jij erbij? Bekijk het aanbod aan workshops en het programma van deze bijeenkomst, en meld je aan.

 Meer info 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten