Sinds het begin van deze zomer hebben we de GoodHabitz-bundel aan ons onderwijsaanbod toegevoegd. Voor slechts € 195 (ledenprijs) of € 225 exclusief btw haal je een vaardighedenpakket met 143 online trainingen in huis, waar je tot het einde van het jaar onbeperkt gebruik van kunt maken.

Wij vinden het leuk om te zien dat leden hier enthousiast gebruik van maken. Twijfel je nog of het wat voor jou is? We vroegen gebruikers naar hun ervaringen en eventuele tips.

Dit vindt RB-lid Jordy de Jong van de GoodHabitz-bundel:

“Ik vind de vaardigheidstrainingen uit GoodHabitz een hele fijne toevoeging aan het fiscale onderwijsaanbod van het RB. GoodHabitz beschikt over een ruim aanbod met trainingen over heel veel verschillende onderwerpen. Er zit absoluut voor iedereen wel iets tussen waar je iets aan hebt. Daarom hoop ik ook dat het aanbod van GoodHabitz ook na dit kalenderjaar wordt doorgezet.

Ik heb de bundel aangeschaft omdat er wat onderwerpen waren waar ik al langer mee in mijn hoofd zat, zoals timemanagement en planning. Deze onderwerpen kwamen voor mij ook uit de Goodscan die ik vooraf heb gedaan in het programma.

De trainingen hebben me nu al zoveel opgeleverd. Dankzij de training timemanagement heb ik mijn dag beter in kunnen delen, werk ik actief met takenlijsten en heb ik iemand ingehuurd voor mijn administratie. Dat geeft me meer rust en overzicht in mijn werkzaamheden. Ook de cursus Klantgerichtheid van Jos Burgers, al een bekende spreker voor mij, vond ik echt een eyeopener. Die combinatie zorgt ervoor dat ik meer tijd en gerichte aandacht heb voor mijn klanten, iets dat ik heel belangrijk vind.

Ik kan het daarom ook echt aanraden aan collega-adviseurs om deze trainingen te volgen. Volgens mij zijn er veel meer mensen die baat kunnen hebben bij de cursus Timemanagement en de andere cursussen van GoodHabitz. Door deze trainingen te volgen ga je van simpelweg de grote hoeveelheid werkzaamheden wegwerken naar echt je klanten helpen. Dat is zoveel waard.”

Heeft Jordy je overtuigd van het nut van de GoodHabitz-bundel?

Bestel hem direct!

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten