Wij kijken terug op een prachtige diploma uitreiking in het Postillion Hotel in Putten. Vrijdagmiddag 30 juni was het zo ver. Bestuurslid en tevens Portefeuillehouder Opleidingen Willem Faassen kreeg de eer samen met de voorzitter van de examencommissie Frans-Jozef Haas om ruim 20 studenten hun diploma te overhandigen. En wat voor een diploma, ontzettend waardevol, want iedereen heeft te maken met belastingen.

Voorzitter van het examen college Frans-Jozef Haas opende zijn verhaal met de formule van
Art. 3.119c die voor een leek niet te begrijpen is, maar voor de afgestudeerde register belastingadviseur vaak gesneden koek is. Ook benadrukte hij dat de relatie met de klant erg belangrijk is. De klant ziet de fiscalist als een trusted advisor, vooral in de wereld van het MKB. Hij geeft de gediplomeerden mee dat het belangrijk is om actuele ontwikkelingen in ons vak in de gaten te blijven houden door middel van het bijhouden van het fiscaal recht, het volgen van permanente educatie en het bezoeken van de studiekringen. Het is ontzettend waardevol dus om je aan te melden bij het RB zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwe wet- en regelgeving om je beroep zo optimaal mogelijk uit te kunnen blijven voeren.

Als kers op de taart is er een presentatie gegeven over een onderwerp waar we niet meer omheen kunnen: Chat GPT. Jasper Schelling, expert op het gebied van Artificial Intelligence nam iedereen mee over de toepassing van Artificial Intelligence in het onderwijs, bijvoorbeeld door Chat GPT en hoe dit invloed kan hebben op de toekomst van het beroep van de belastingadviseur. De invloed van Chat GPT op ons vak is enorm en daarom hebben wij hier ook direct een webinar van gemaakt. Volg het webinar  hier!

Heb je de knoop doorgehakt en wil je ook RB’er worden? Bekijk onze leerroutes en meld je aan!

Wij willen de gediplomeerden nogmaals van harte feliciteren!

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten