Op dinsdag 24 oktober aanstaande vindt er voor onze leden een gratis praktijkwebinar plaats over de Belastingplannen 2024.

In dit gratis webinar zullen de collega’s van Bureau Vaktechniek (BVT) je meenemen in een aantal voor het mkb belangrijke onderwerpen uit de Belastingplannen 2024. Wat zijn belangrijke aandachtspunten voor jou als belastingadviseur? En wat vindt het Register Belastingadviseurs eigenlijk van de wetsvoorstellen? Kortom, door deelname aan dit webinar ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste fiscale stand van zaken.

Het praktijkwebinar wordt gegeven door Arjan Knol en Dick Roemeling, twee ervaren fiscalisten uit het team BVT. Na dit webinar ben je volledig op de hoogte van de Belastingplannen 2024, dat je weet over welke onderdelen je je klanten kunt en misschien moet inlichten en dat je de veranderingen goed door kan voeren in je advisering richting je klanten.

Het webinar vindt plaats op dinsdagmiddag 24 oktober van 16 tot 18 uur. Schrijf je hier in voor dit gratis webinar waarmee je 2 fiscale PE-punten verdient!

 Meld je hier aan 

 

 

 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten