De Belastingdienst organiseert weer haar jaarlijkse kennisevenement voor fiscaal dienstverleners. Tijdens deze dagen krijgt de fiscaal dienstverlener meer te horen over het Belastingplan 2025 en andere belangrijke veranderingen waarmee de fiscaal dienstverlener te maken krijgt. De Intermediairdagen vinden plaats tussen 12 november en 2 december 2024. Op acht verschillende locaties in het land kunnen de fiscaal dienstverleners en belastingdienstmedewerkers elkaar weer ontmoeten, netwerken op de informatiemarkt en natuurlijk de informatieve sessies bijwonen. Nieuw dit jaar is dat vier locaties starten in de ochtend en vier locaties in de middag. Let goed op de starttijden van de locatie waarvoor u zich heeft aangemeld.

Ook is er weer een online optie beschikbaar

Kan je niet bij de fysieke dagen aanwezig zijn? Dan kan je je inschrijven voor onlinebijeenkomsten die gehouden worden op 16, 17 of 18 december 2024.

Meld je nu aan

Inschrijven voor de Intermediairdagen kan via de speciale internetsite voor de Intermediairdagen. Daar vind je onder andere de data en de locaties. Als je klikt op desbetreffende datum en locatie dan krijg je de mogelijkheid om je in te schrijven.

Puntenregistratie Intermediairdagen

Voor de intermediairdagen moet je de PE-punten zelf registreren in je PE-dossier. Bij het bijwonen van de fysieke intermediairdagen kun je maximaal 4 PE-punten opvoeren wanneer je het gehele programma gevolgd hebt. Voor de onlinebijeenkomsten kun je maximaal 6,5 PE-punt opvoeren wanneer je alle verschillende sessies hebt gevolgd. Hoe voeg je de punten toe aan je PE-dossier?

Log in op RB.nl en ga via Mijn RB > Mijn PE naar je PE-dossier

Kies voor Toevoegen activiteit

Vul de datum in > kies voor volgende (bovenin) > maak een keuze in het uitklapscherm (fiscale cursussen Belastingdienst)

Tip: bewaar het bewijs van deelname goed, voor het geval je geselecteerd wordt voor een verdiepte PE-controle.

PE-cursus Eindejaarstips

Ontdek alles over Eindejaartips in onze interessante fysiek cursus Eindejaarstips of webinar Eindejaarstips. Let op: je hebt de mogelijkheid om het waardevolle webinar terug te kijken tot 31 december 2024. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!

 Fysieke PE-cursus Eindejaarstips  

 PE-cursus Eindejaarstips – webinar  

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten