Als belastingadviseur beland je ongetwijfeld vaak in situaties waarin het aankomt op jouw ‘soft skills’. Bijvoorbeeld in het mailcontact met de klant, het samenwerken met je collega, en jezelf online presenteren. Deze vaardigheden zijn vaak net zo belangrijk als, zo niet belangrijker dan, technische vaardigheden in veel beroepen. Ze dragen bij aan de algehele effectiviteit en het succes op de werkplek. Daarnaast bepalen deze vaardigheden jouw zelfvertrouwen, werkhouding en vitaliteit. Cruciale skills voor jouw functioneren op de werkvloer en privé dus.

Om jou als professional op alle vlakken uit te laten blinken, bieden we je in samenwerking met GoodHabitz – na twee succesvolle jaren –  opnieuw een bundel boordevol online trainingen aan. Maar, je hebt ook een keuze uit verschillende assessments waarin je geholpen wordt met persoonlijke ontwikkeling. Dat begint allemaal bij zelfinzicht, oftewel het stellen van de juiste vragen. Wie ben jij? Wat kun jij? En waar wil jij naartoe? Kom er bijvoorbeeld achter welke communicatiestijl bij jou past, welke rol jij in een team vervult, of wat jou beweegt in je werkleven. 

Met dit complete aanbod van GoodHabitz is het mogelijk om verschillende kanten van je vaardigheden bij te schaven. Aan 65 trainingen, van de 143 uit deze bundel, zijn algemene PE-punten gekoppeld. Met deze bundel kun jij dus heel gemakkelijk een groot deel van de algemene PE-punten voor één kalenderjaar behalen. Ons rest dus nog maar één vraag: welke soft skills wil jij dit jaar ontwikkelen?

Wil jij op een laagdrempelige maar effectieve manier investeren in je eigen vaardigheden? Verkrijg toegang tot de online trainingen en assessments uit deze bundel voor slechts €175,-, neem nog tot en met 31 juli 2024 deel aan diverse vaardigheidstrainingen, en behaal met deze bundel maximaal 15 algemeen PE-punten.

 

 Meer informatie 

 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten