Op vrijdag 30 juni, van 15.00 tot 19.00 uur, organiseert het Register Belastingadviseurs een studenten- en docentenbijeenkomst in het prachtige Postillion Hotel in Putten, gelegen aan de oevers van het Veluwemeer. Deze exclusieve bijeenkomst is bedoeld voor studenten en docenten van de RB Academy en heeft als doel om te ontmoeten, verbinden en leren.

Naast de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, wordt er ook een inhoudelijk programma aangeboden. Jasper Schelling, een expert op het gebied van Artificial Intelligence, zal een presentatie geven over de toepassing van AI in het onderwijs, waaronder de rol van Chat GPT en de invloed hiervan op het beroep van belastingadviseur. Door hoge werkdruk, veranderende klantbehoefte en complexere wetgeving wordt het gebruik van slimme online systemen en software steeds belangrijker voor de belastingadviseur. Leer meer over de mogelijkheden van deze slimme technologieën!

Ook zal er gesproken worden over de koers van het onderwijs van het RB en is er ruimte voor vragen en discussie. We sluiten de dag af met een gezellige barbecue waarbij je onder het genot van een hapje en een drankje kunt napraten over deze middag.

Meld je tijdig aan en laat ons weten of je aanwezig bent op deze bijeenkomst. Wij kijken uit naar je komst!

Meld je aan

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten