Het aangifteseizoen gaat straks van start. In de tussentijd hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden. De wetgeving verandert geregeld, er wordt veel jurisprudentie gewezen en er zijn belangrijke beleidsbesluiten van de staatssecretaris. Ook van groot belang voor de praktijk zijn de kennisgroepstandpunten die tegenwoordig door de Belastingdienst worden gepubliceerd.

Unieke cursus tegen een voordelig tarief

Deze tweedaagse masterclass is geschikt voor iedereen die aan het begin van het kalenderjaar veel (voorbereidende) werkzaamheden op het gebied van aangiften doet. Dit is geen basiscursus, maar een intensieve tweedaagse cursus tegen een aantrekkelijk tarief die diep ingaat op verschillende praktische handvatten die je kunt gebruiken rondom het aangifteseizoen. Deze tweedaagse cursus is uniek, aangezien het volledige klaver vier van belastingen behandeld wordt: vennootschaps-, inkomsten-, erf- en schenkbelastingbelasting én (suppletie-)aangifte omzetbelasting. De kennis die je opdoet in deze cursus is morgen direct toepasbaar bij jouw klant. Je verkrijgt inzicht in de verschillende onderdelen rondom het aangifteproces en de belangrijke (advies) aspecten die kunnen opkomen. Zo kun je nauwkeuriger en sneller de aangiftes afronden met een beter rendement voor jouw klant!

Leer professionele software gebruiken voor jouw aangiften

Ben jij op zoek naar nieuwe aangiftesoftware of wil je meer weten over de werking hiervan? In deze cursus leer je Nextens-aangiftesoftware te gebruiken aan de hand van voorbeelden en casussen die behandeld worden. Daarmee kun jij als cursist ook zelf aan de slag. Hiervoor krijg je voorafgaand aan de cursus een inlogcode toegezonden.

Schrijf je in voor het aangifteseizoen begint!

Verzamel alle kennis vóór de aangiftes van start gaan en meld je nu aan voor de tweedaagse masterclass!

 Schrijf je hier in voor ‘Klaver vier: tweedaagse masterclass aangiften’ 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten