Ben jij er klaar voor om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen? En, je door vakgenoten te laten inspireren? Dan wil je deze netwerkbijeenkomst op dinsdag 6 juni niet missen! Na onze laatste meeting met de inspirerende motivatie van Carmen Breeveld, is het tijd om elkaar beter te leren kennen en dieper in te gaan op een onderwerp waar veel van ons dagelijks mee te maken hebben: kleine administratiekantoren. Ontdek de potentie van kleine kantoren!

We duiken we in de wereld van vrouwelijke ondernemers die succesvolle kleine kantoren runnen. We bespreken de betekenis van kleine kantoren, de valkuilen die we tegenkomen en natuurlijk de kansen die voor het grijpen liggen. Maar dat is nog niet alles. We willen JOUW stem horen. Wat heb jij te bieden? Waar liggen JOUW uitdagingen? Welke vragen leven er bij jou? Samen kunnen we elkaar helpen en van elkaar leren.

Hoe? Deze netwerkbijeenkomst is jouw kans om jezelf en jouw onderneming te laten zien aan gelijkgestemde vrouwen. Een kans om je te laten inspireren, te leren en te groeien.

Informatie evenement

Wanneer: dinsdag 6 juni 2023

Tijd: 15.00 – 17.00 (Inloop vanaf 14.30. Aanschuiven bij het diner achteraf behoort tot de mogelijkheden. Kosten hiervoor zijn voor eigen rekening)

Bijdrage: €17,50

Waar: De Veldkeuken, Bunnik

Ben jij ook klaar voor een volgende stap? Laat je inspireren door vakgenoten.

Ik ben erbij!

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten