Het aanbod ledenvoordeel is uitgebreid met een nieuwe relevante dienst: het PKIOverheid-certificaat van Digidentity (ook wel PKIoverheid Private Server certificaat of SBR certificaat). Digidentity is een erkende leverancier onder het PKIoverheid stelsel en eHerkenning. 

Veel van onze leden maken gebruik van boekhoudsoftware zoals Exact, Fiscaal Gemak, Nextens, Fiscaal-Online, e-Boekhouden, Visma, Twinfield, AFAS, Unit4, ADPN, mbrs, Raet of Wolters Kluwer. Dergelijke boekhoudpakketten worden door de softwareleverancier vaak voorzien van een gedeeld verzamelcertificaat waarbij beperkingen zijn opgelegd tot een maximaal aantal cliënten.

Geen maximum

Met een eigen PKIo SBR-certificaat kun je maximaal gebruikmaken van de functionaliteiten in jouw boekhoudsoftware. Zo kun je met een eigen PKIo SBR-certificaat onder andere een beroep doen op de Uitstelregeling Belastingconsulenten en ontvangt je ook specifieke ontvangstbevestigingen nadat je aangiftes hebt ingediend. Daarnaast verzorgt een eigen PKIoverheid SBR-certificaat een directe en veilige verbinding tussen jouw boekhoudsoftware en Digipoort (onder andere de Belastingdienst). 

Voordelen op een rij

Veel van onze leden hebben al een eigen PKIo SBR-certificaat in gebruik en weten dat het aanvragen of verlengen hiervan vaak een tijdrovende activiteit is. De samenwerking met Digidentity is daarom ook pas na zorgvuldig onderzoek tot stand gekomen en brengt onder meer de volgende voordelen met zich mee:

-Volledig digitaal registratieproces: Je beschikt binnen 30 minuten al over een werkend PKIo SBR-certificaat;

-Je hoeft geen afspraak in te plannen voor fysieke identificatie: Dit proces kun je zelfstandig en binnen 10 minuten doorlopen via de mobiele app van Digidentity;

-Tegen een scherp tarief: een driejarig PKIoverheid SBR-certificaat kost RB-leden €450,- excl. btw. Dit gereduceerde tarief is ook van toepassing bij verlengingen.

 Bekijk het ledenvoordeel 

 

Foto: Ralph Rijnders, algemeen directeur Register Belastingadviseurs en Fred Slikker, managing director Digidentity

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten