Met ingang van 15 november 2023 is de Tijdelijke wet transparantie turboliquidatie in werking getreden. Met deze tijdelijke wet moet eventueel misbruik van turboliquidaties worden tegengaan. Met deze wet wordt het (voormalig) bestuur verplicht om een aantal financiële stukken openbaar te maken en eventuele schuldeisers hiervan schriftelijk op de hoogte te brengen.

Bureau Vaktechniek heeft een nieuwe RB Praktijkwijzer opheffen van een besloten vennootschap samengesteld. Met deze RB Praktijkwijzer vind je alle informatie over het opheffen van een besloten vennootschap inclusief welke documenten nu bij een turboliquidatie bij de KVK aangeleverd moet worden.

Ontdek nu alles over het opheffen van een besloten vennootschap in onze interessante fysieke PE-cursus Turboliquidatie van 28 november 2023 in Dordrecht. Mis deze unieke kans niet om volledig op de hoogte te zijn van de nieuwe wetgeving omtrent turboliquidatie. Bovendien, als kers op de taart, verdien je waardevolle PE-punten door deel te nemen! Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!

 PE-cursus Turboliquidatie   

 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten