De vereniging is volop in beweging en heeft een hoog ambitieniveau. Zo is er aandacht voor kwaliteitsontwikkeling van de leden in hun beroepsuitoefening, meer aandacht voor stakeholders binnen en buiten Den Haag én wil de vereniging veel meer interactie met haar leden.

Naast de inhoudelijke commissies en de ontwikkeling van een aantal community’s, zijn er sinds 2020 twee accountmanagers werkzaam bij het RB die in gesprek gaan met leden. Dit gebeurt vooralsnog alleen met kantoren. Daarom zijn we gestart met een pilot om in gesprek te gaan met aangesloten leden die zelfstandig werken zonder personeel, met als aftrap een bijeenkomst afgelopen 5 juli.

Met de aanwezige leden ging het RB graag het gesprek aan. De leden brachten opmerkingen voor en vragen aan het RB ter sprake. Bestuurslid Willem Faassen en directeur Therèse van ’t Westende lichtten desgevraagd de recente ontwikkelingen binnen de vereniging toe. Aan de orde kwamen onder andere de lobbyactiviteiten, het verplichte PE-onderwerp Tax & Technology, de beroepsregulering en de samenwerking met de belastingdienst.

Het RB hoopt dat deze bijeenkomsten ook helpen om verbinding te maken tussen die leden die er behoefte aan hebben om hun professionele netwerk uit te breiden. Voor het RB smaakt het in ieder geval naar meer. Daarom organiseren we in het najaar 20 soortgelijke bijeenkomsten in verschillende regio’s en waarschijnlijk ook bij jou in de buurt. Dus ben jij zzp’er en wil je graag netwerken met gelijkgestemden en met het RB meedenken? Houd dan onze website in de gaten voor nieuwe data!

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten