Ken jij (of ben jij) een ambitieuze fiscale student die interesse heeft in het boeiende vakgebied van belastingadvies? Dan is het RB studentenlidmaatschap een buitenkans die het aanprijzen waard is!

Vliegende start

Als studentlid krijg je toegang tot een schat aan voordelen die je helpen om je kennis te vergroten, je netwerk uit te breiden en je carrière in de fiscale wereld een vliegende start te geven met hulp van het RB. En niet te vergeten: het is helemaal gratis!

Studenten-pagina

Op onze website is een pagina ingericht die alle pluspunten van een studentenlidmaatschap opsomt. Zo ontvang je ons verenigingsvakblad digitaal, boordevol actuele informatie, handige tips en interessante artikelen die je helpen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Ook bieden we studentleden de mogelijkheid om digitaal inhoudelijke vragen te stellen aan onze ervaren fiscalisten. Stel je voor: directe toegang tot deskundig advies van de fiscalisten van ons Bureau Vaktechniek en fiscale en juridische modellen uit ons Fiscaal Kenniscentrum.

 Check alle voordelen en meld je aan 

Aangemeld? Het studentenlidmaatschap gaat officieel van start per 1 september 2024. Houd tegen die tijd je mailbox in de gaten, want dan volgt nadere informatie hoe jij de voordelen van het lidmaatschap kunt benutten.

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten