De jaarlijkse Intermediairdagen (IMD) van de Belastingdienst komen rap dichterbij. Tijdens het kennisevenement kunnen fiscaal dienstverleners van 6 tot en met 10 december 2021 hun kennis updaten en met experts in gesprek gaan over de belangrijkste veranderingen van het Belastingplan 2022. Net als vorig jaar zijn de IMD ook dit jaar volledig online.

Elke dag zijn er veertien kennissessies waar fiscaal dienstverleners aan kunnen deelnemen. Bijvoorbeeld sessies over loonheffingen, inkomstenbelasting, btw of bijtellingen van de auto. Omdat hetzelfde programma dagelijks wordt herhaald, is het mogelijk op maandagmiddag een webinar over fiscale aspecten beëindiging onderneming bij te wonen en op dinsdagmiddag deel te nemen aan een sessie over schenk- en erfbelasting. Bekijk dus snel de agenda voor een mooi programma dat aansluit op jouw interesses.

Tijdens de IMD ligt de focus op het delen van kennis. Vragen kunnen gesteld worden in de chat van de sessies. Ook kunnen fiscaal dienstverleners in gesprek gaan met experts van de Belastingdienst via één van de dertien online informatiestands.

Meer informatie en inschrijven
De online IMD vinden plaats van 6 tot en met 10 december. Wil je meer weten over de IMD, het programma of inschrijven? Registreer je dan via het Forum Fiscaal Dienstverleners of Forum Salaris en meld je aan. Om deel te nemen moet je lid zijn van één van deze twee fora.

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten