Vanaf vandaag is Vincent de Jong de nieuwe voorzitter van het Register Belastingadviseurs (RB). Tijdens de Algemene Ledenvergadering is hij met overgrote meerderheid gekozen tot nieuwe voorzitter. Vincent de Jong is al jarenlang betrokken RB-lid en sinds vorig jaar heeft hij zitting in het bestuur van het RB.

Vincent de Jong (1973) studeerde Fiscaal recht aan de Universiteit Leiden en heeft de opleiding Register Belastingadviseurs afgerond. Vincent is zijn carrière gestart bij PwC en Deloitte en is daarna bij KroeseWevers en Stratax aan de slag gegaan waar hij adviseerde aan cliënten op de nationale markt en M&A trajecten. Sinds 2018 werkt Vincent de Jong bij 216 waar hij mede verantwoordelijk is voor de landelijke en regionale fiscale praktijk.

Vincent de Jong: “Ik kijk er naar uit om mij de komende jaren me in te zetten voor de leden en onze vereniging om te zorgen voor nog meer ledenbinding en -behoud. Kwaliteit staat voorop bij het RB. Excellente dienstverlening, integriteit en transparantie, dat is de verantwoordelijkheid van een RB adviseur. De RB adviseur als trusted advisor die staat voor kwaliteit en vertrouwen. Daar ga ik met het bestuur de komende jaren voor.”

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten