Aan het begin van het nieuwe jaar brengen we graag onze onderwijsmogelijkheden onder de aandacht. Waar wil jij meer over leren en hoe ziet je planning er tot nu toe uit? We hebben diverse opties die we graag uitlichten.

Laatste plekken vaardigheidsmodules voorjaar 2023
In maart en april staan de meeste vaardigheden gepland voor het voorjaar 2023. Is dit iets waar jij ook in wil investeren? Of is dit één van de opleidingsmodule die je dit voorjaar graag wil afronden? Reserveer dan snel een plek! Veel modules zitten namelijk al (bijna) vol!

Inhoudelijke digitale modules
Wil jij in het drukke eerste kwartaal liever wat flexibeler studeren? We bieden van januari tot april drie digitale modules aan die je via zelfstudie kunt afronden. Heb je vragen? Dan staan er enkele digitale vragenuren gepland, optioneel en dus aan jou om te bepalen of je hier behoefte aan hebt.

Bereid je voor op de aangifteperiode
De aangifteperiode komt eraan en wij helpen je graag in de voorbereiding. Met de onderstaande vier cursussen zorg je dat je kennis op alle vlakken up-to-date is. De lijst toont de eerste cursusmogelijkheid, maar voor de eerste drie cursussen zijn meerdere locaties en data beschikbaar. Kijk voor meer opties op onze website.

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten