In januari hebben we het aanbod rondom de GoodHabitz-bundel verlengd voor 2022. Voor slechts € 195 (ledenprijs) of € 225 exclusief btw haal je een vaardighedenpakket met minstens 143 online trainingen in huis, waar je tot het einde van het jaar onbeperkt gebruik van kunt maken.

Wij vinden het leuk om te zien dat leden hier enthousiast gebruik van maken. Eerder deelden we al een bericht met de 10 trainingen die op het meest populair zijn. Maar we waren ook heel benieuwd naar de gebruikerservaringen en eventuele tips. Daarom hebben we enkele gebruikers benaderd en kort geïnterviewd, zo ook Tom van Regenmortel.

“De vaardigheidstrainingen van GoodHabitz zijn laagdrempelig om te volgen, maar bieden wel voldoende diepgang over het betreffende onderwerp. Dat maakt dat het een leuke afwisseling geeft ten opzichte van fiscale cursussen. Er zit voor iedereen wel iets interessants tussen. Ik zou aanraden om ook verder te kijken dan de cursussen die PE-punten opleveren, omdat het daarnaast ook een fijne manier is om aan persoonlijke ontwikkeling te doen.

Door de opbouw van de trainingen met een afwisseling van onder andere korte filmpjes, artikelen en opdrachten, kom je makkelijk door de stof heen. Ik heb dan ook al meerdere cursussen gevolgd. De training die er voor mij bovenuit steeg is Gedragsverandering van Ben Tiggelaar. Deze training gaat vooral over het behalen van je doelen en is dus op verschillende vlakken toepasbaar. Zeker een aanrader!”

Maak jij nog geen gebruik van de bundel, maar ben je nu heel nieuwsgierig geworden? Hoe eerder je de bundel aanschaft, hoe langer je er gebruik van kunt maken.

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten