Wegens groot succes hebben we onze samenwerking met Goodhabitz verlengd in 2022. Als RB-lid heb je voor maar €195,- excl. btw toegang tot meer dan 140 vaardigheidstrainingen. De bundel is het hele kalenderjaar geldig. Dus hoe eerder je deze aanschaft, hoe langer je er plezier van hebt!

Er zit voor iedereen wel iets tussen, van ‘Stick to the plan’, voor een verbetering van je zelfdiscipline, tot ‘Facebook voor bedrijven’, waar je leert wat dit sociale medium voor jou en je bedrijf kan betekenen. En nog een voordeel, aan ruim 65 van de trainingen zijn ook PE-punten gekoppeld. Hier vind je het overzicht van de geaccrediteerde trainingen en antwoorden op de meest gestelde vragen.

Wat vinden je collega’s?
Ben je benieuwd naar wat anderen van de GoodHabitz-bundel vinden? We vroegen een aantal van je collega’s naar hun ervaring en welke training ze aanraden. Jordy de Jong: ‘dankzij de trainingen van Goodhabitz kan ik meer tijd en aandacht aan mijn klanten besteden, iets dat ik heel belangrijk vind’.

De verhalen van Ruud, Anke en Jordy lees je hier.

Jij leert, GoodHabitz doneert! 
Wil jij het nieuwe jaar extra goed beginnen? Bestel dan direct jouw bundel en start nu nog met een training. In januari loopt namelijk de ‘doneer door te leren’-actie . Voor elke afgeronde training doneert de organisatie €1,- aan non-profitorganisatie Computer Aid. Dit goede doel is onderdeel van ICT4D (Information and Communications Technologies for Development) en zorgt ervoor dat technologie beschikbaar wordt voor meer en meer mensen in ontwikkelingslanden, om zo het onderwijs ook daar te verbeteren.

Je bent dus niet de enige die profiteert van een door jou gevolgde training via Goodhabitz!

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten