Het Weekblad Fiscaal Recht bestaat dit jaar maar liefst 150 jaar! Daarom zijn er dit jaar verschillende activiteiten georganiseerd en het feest wordt afgesloten met het jubileumcongres op 9 september in Theater Diligentia in Den Haag.

Er wordt onder andere gesproken door staatssecretaris Van Rij, President van de Hoge Raad Dineke de Groot en Hoogleraar Algemeen Belastingrecht Henk Vording. Maar ook onze fiscaal directeur Sylvester Schenk is van de partij. Onderwerp van gesprek is de verschuivende machtsverhoudingen in de fiscaliteit. In de fiscaliteit zijn verschillende groeperingen actief die elk op hun manier vanuit hun eigen verantwoordelijkheid bijdragen aan de vorming van de fiscaliteit. Denk aan de rechterlijke macht, de belastingadviseur, de inspecteur, de wetgevende macht, de wetenschap en de media. Maar hoe verhouden die verschillende machten zich tot elkaar? Dat hoor je op 9 september.

Voor RB-leden zijn er 2 fiscale PE-punten gekoppeld aan het jubileumcongres en deelname is gratis. Aanmelden kan via de website van uitgever Wolters Kluwer.

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten