Vrouwen in Fiscaliteit nodigt je van harte uit voor een inspirerend evenement op donderdag 14 november in Bunnik (15.30 – 21.00 uur). Twee expert-sprekers praten jou dan volledig bij op de thema’s pensioen en zelfredzaamheid. Interessant voor jezelf, maar ongetwijfeld heb je in je klantenkring ook vrouwen die je hierin nu al begeleidt en na dit event nog beter kunt adviseren!

Geef jouw kennis een boost, krijg een boek cadeau, een heerlijk buffet en verdien bovendien 2 PE-punten (1 fiscaal en 1 algemeen).

Het programma in vogelvlucht

15.30 Inloop
15.50 Inleiding ViF
16.00 Lezing Gerard Staats – pensioenspecialist BDO
17.00 Wisseling spreker en introductie
17.15 Lezing Marianne Bruijn – The Female Fix
18.00 Q&A met Marianne Bruijn
18.30 Afsluiting ViF
19.00 Een heerlijk buffet!

Onze expert-sprekers

Gerard Staats – Pensioenspecialist BDO en docent bij Tilburg University

Pensioen moet je doen! – Hoeveel pensioen heb ik nodig? Bouw ik voldoende op moet ik sturen op mijn uitgavenpatroon? Pensioen gaat over de inkomsten in een periode na of als aanvulling op het werkzame leven.
Het onderwerp is voor iedereen relevant! En pensioenspecialist Gerard Staats kan het onderwerp als geen ander bespreken en verduidelijken, mét de nodige humor. Gerard zal extra ingaan op pensioenopbouw bij vrouwen; in loondienst en in ondernemerschap.

Marianne Bruijn – Merkstrateeg en oprichtster van The Female Fix

Zelfredzaam: in alle levensfases – Marianne Bruijn (The Female Fix), gaat je prikkelen om kritisch te kijken naar jouw financiële positie. Ze geeft jou tips en tricks om te kunnen leven in vrijheid en gelijkwaardigheid. Interessant voor jou, maar ook voor jouw klant!

-Denk je in financiële scenario’s? En: ‘Wat als… ’ is de vraag die daarbij hoort!
-Durf je een mooi bedrag te vragen voor jouw vakkennis?

Marianne neemt je mee in verhelderende cijfers en haar werkmethode ‘The Female Fix Gender Equality Framework’ ™ Er is ook een give away boek voor alle deelnemers: ‘The Female Fix, jouw weg naar financiële vrijheid’.

Voor dit programma met boek en aansluitend een buffet, geldt een vergoeding van € 145,- excl. btw.

Ben jij erbij?

 Meld je aan voor dit event 

 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten