Programma

In het programma worden vijf kennisgebieden behandeld: Belastingrecht en tech, Fiscale software, Statistiek & kunstmatige intelligentie, Data & technologie en Innovatie.

Deze vijf gebieden zullen digitaal en op een modulaire manier worden aangeboden, op zowel een basis- als verdiepingsniveau. Dat betekent concreet dat je ervoor kunt kiezen om je in één bepaald kennisgebied te verdiepen en te specialiseren. Met één module (basis of verdieping) behaal je 3 PE-punten en voldoe je al bijna aan de PE-verplichting voor 2022 op het thema ‘Tax technology’. Je kunt er echter ook voor kiezen om alle modules te volgen en het complete programma te voltooien.

De modules zijn op zo’n manier samengesteld dat ze los van elkaar gevolgd kunnen worden, niet uitmakend welke module je als eerste kiest. Wel is natuurlijk belangrijk dat je eerst een basismodule volgt en daarna pas vervolgt met de verdieping.

Inhoud module

Iedere module bestaat uit 1,5 uur hoorcollege, 1,5 uur werkcollege en een voorbereidingsopdracht voor dat werkcollege. Deze opdracht maak je tussen het hoor- en werkcollege in. In totaal dus drie uur college, met een uur voorbereiding.

Direct starten

De eerste digitale modules zijn al in februari gestart dus kijk snel over welk onderwerp jij meer wilt weten en schrijf je in! Wil jij liever later starten? De modules worden na de zomer ook nog op locatie gegeven. Deze data worden binnenkort gepubliceerd.