De fiscale wereld is nog overwegend een mannenwereld, maar gelukkig kiezen steeds meer vrouwen ook voor een carrière in de fiscaliteit. Hoewel mannen en vrouwen hetzelfde werk doen, benaderen zij bepaalde vraagstukken toch anders. Het is belangrijk dat vrouwen nóg meer in hun kracht komen te staan en hun talenten meer benutten, zodat hun positie in het fiscale speelveld versterkt wordt.

Dit doen we met behulp van onder andere een specifiek programma. Daarnaast starten we dit najaar een proeftuin voor een community.

Het programma bevat verschillende cursussen rond het thema leiderschap, communicatie en netwerken, die vanaf maart 2022 worden aangeboden. Aan één cursus kun je al veel hebben. Volg je ze allemaal, dan benut je je eigen potentieel maximaal. De volgende cursussen horen bij het programma en staan open voor inschrijving, en aan elke cursus hebben we relevante e-learnings uit de GoodHabitz-bundel gekoppeld:

Een stevige positie binnen je vakgebied, dat wil jij toch ook? Bekijk alle cursussen en zorg dat je op tijd een plek reserveert!